A2 Den Bosch

HET PROJECT

Zakelijk pechhulp in Nederland

Autopech krijgen is altijd vervelend. Je moet wachten tot je auto gemaakt kan worden, het kost geld en en het kan ervoor zorgen dat je te laat komt voor bepaalde gelegenheden. Maar als je onderweg bent met een bedrijfswagen, of bestelauto kan dat nog vervelender zijn. Het kan er namelijk voor zorgen dat je te laat komt op je werk, te laat komt voor afspraken met klanten of dat je te laat komt voor iets anders van je werk wat van belang is. Iedereen vindt het vervelend als je een afspraak hebt gemaakt met iemand en dat die persoon dan te laat komt. Je klant zal het dan waarschijnlijk ook vervelend vinden dat je te laat komt, hierdoor kunnen je klanten ontevreden worden of je kan reputatieschade krijgen. Om deze reden is er zakelijk pechhulp. Maar wat is zakelijk pechhulp eigenlijk en wat zijn de voordelen?


Wat is zakelijk pechhulp

Zakelijk pechhulp is er speciaal voor ZZP (zelfstandig zonder personeel) en MKB (midden- en klein bedrijf). Zakelijke hulp is dus de mogelijkheid voor bedrijven om lid te worden van een bedrijf dat jou helpt met autopech.


Pechhulp

Als je geen zakelijke auto hebt kan je natuurlijk ook aan hulp komen bij autopech. Er zijn heel veel verschillende bedrijven die je kan bellen en die jouw graag willen helpen. Deze hulp kost wel wat, maar zonder de hulp kan je niet naar huis of naar werk. Als je accu is leeggelopen komen ze naar je toe om hem op te laden. Als je een lekke band hebt komen ze naar je toe om je band te maken of te vervangen. Let wel op het is geen garage dus er zijn ook autoproblemen die zij niet op kunnen lossen, maar dan brengen ze je auto naar een garage met een

takelwagen.


Hulp bij autopech op het Internet

Je kan natuurlijk ook op het internet zoeken naar oplossingen voor jouw autoproblemen. Als bijvoorbeeld naar een autoblog gaat kan je alles te weten komen over de beste oplossingen voor jouw autoproblemen en zo zijn er nog allemaal andere zoekopdrachten die je kan invoeren in Google om zo goed mogelijk geholpen te worden.